Legfrissebb hírek

Legújabb hírek

Elérhető lett a Scylla demó oldala

Mától elérhető a Scylla Cog CMS rendszerem admin felületének teszt oldala.

Bővebb információk itt: elado-termekek

Eladó a Scylla COG CMS rendszerem

Frissen alakult web stúdiód, webfejlesztő céged, marketing céged van? Akkor biztos szükséged van egy profi CMS rendszerre. Most ezt kínálom Neked!

Újra elérhető az SMS fal

Újra elérhető az SMS fal

Mától újra elérhető a demó sms falam. Küldjön Ön is bátran SMS-t nekem "demofal " előtaggal, és üzenete másodperceken belül megjelenik a weblapon is.

Kereső-marketing, seo

Az internet és mindaz, ami e fogalom mögött van, a keresők nélkül csak egy fekete lyuk lenne. A keresők és a különböző tematikus linkgyűjtemények tárják fel és rendszerezik előttünk a honlapokat. Kijelenthetjük tehát, hogy aki internetezett valaha, az biztos, hogy használta már a keresők és linkgyűjtemények valamelyikét. Ebből világosan kiderül, hogy mennyire fontos dolog együttműködni a keresőkkel, és betartani az általuk hozott javaslatokat és technikai szabályokat.
 
Mikor a keresést végrehajtotta egy kereső, felállít egy találati rangsort, mely rangsor első 10 helyezésében lenni igazi üzleti sikert jelenthet. Ezen rangsor helyezéseiért folyik az az egyre élesebb verseny, amit keresőoptimalizációnak hívnak.