Legfrissebb hírek

Legújabb hírek

Profi weboldal olcsón! - ingyen tárhellyel!

Pénztárcabarát weboldal induló vállalkozások számára
 
Kezdésnek egy egyszerű honlapra van szüksége, ami mégis könnyen kezelhető?
Szeretne egy olyan honlapot, amit büszkén betehet hirdetéseibe?
Nem szeretne programozót hívni minden egyes szó módosításához?
És mindezt ingyen elhelyezni a weben?

Elérhető lett a Scylla demó oldala

Mától elérhető a Scylla Cog CMS rendszerem admin felületének teszt oldala.

Bővebb információk itt: elado-termekek

Eladó a Scylla COG CMS rendszerem

Frissen alakult web stúdiód, webfejlesztő céged, marketing céged van? Akkor biztos szükséged van egy profi CMS rendszerre. Most ezt kínálom Neked!

OMP - ugrókódos beléptető rendszer

OMP Password - ugrókódos beléptető rendszer webes felületekhez

Számomra alap a biztonság, ezért a kiemelten fontos szoftvereimhez (és természetesen, amik ezt technikailag támogatják) 6 percenként változó random generált jelszavam van.

Minden általam fejlesztett weboldalhoz, ügyviteli rendszerhez, kamera rendszer webes felületéhez ezzel a beléptető rendszerrel férek hozzá.

 

Az aktuális jelszó az OMP WebApp webes felületéről egy kattintással másolható, így a login oldalakon simán beilleszthető. 

Telefonon Android kliens áll a rendelkezésre, ahol szintén egy koppintással vágólapra helyezhető az éppen aktuális jelszó.

 

Ha Ön is szeretne biztonságos belépést lehetővé tenni egyedi rendszerében, keressen bizalommal. Lehet szó akár webes technikáról, vagy desktop programról is, amennyiben van internet elérése, API-n keresztül azonosítható a felhasználó.

Az OMP rendszer megvásárolható és havi konstrukcióban - support támogatással - bérelhető is, és természetesen az Ön igényeire/cégére szabott adatok és design társulhat hozzá.