Termékeim / PiPass jelszókezelő

Rasbperry Pi Zero W alapú jelszókezelő

A Raspberry Pi Zero W egy 1 magos processzorral szerelt 1GHz-en működő, 512MB RAM-mal rendelkező Wifi-hez kapcsolódni képes mini un. single board számítógép.
Wifin csatlakozik egy előre beállított vezetéknélküli hálózatra (irodai wifi / otthoni wifi / mobiltelefon által szórt wifi). A Raspberry Pi tűzfala úgy van beállítva, hogy csak VPN-n keresztül enged csatlakozni. A beépített webszerveren keresztül érhető el a PiPass program felülete.

A felhasználó telefonja VPN-en csatlakozik az eszközre és webböngészőn keresztül (autentikációt követően) tudja kiválasztani, mely jelszót szeretné használni. A Raspberry Pi Zero W USB porton keresztül billentyűzetként képes magát azonosítani, így a kiválasztott jelszót úgy küldi be a csatlakoztatott számítógépre, mintha azt a felhasználó gépelte volna be a saját billentyűzetén keresztül.

Meglévő szervezeti jelszóadatbázis esetén plusz fejlesztéssel API-n összeköthető azzal, így a jelszavak központilag szabályozottan és jogosultságkezeléssel bővíthetőek.

A PiPass megvásárolható lifetime licenszként:
1 - 10 eszköz: nt. 19 500 Ft. / eszköz
11 - 25 eszköz: nt. 17 500 Ft. / eszköz
26 - 50 eszköz: nt. 15 500 Ft. / eszköz
50+ eszköz: nt. 13 500 Ft. / eszköz

A feltüntetett árak a szoftverre vonatkoznak (a forráskódját és annak átdolgozási, módosítási jogát nem tartalmazza).
Tetszőleges forrásból be szükséges szerezni a hardware eszközöket, melyben segíteni tudok.

A mennyiségi kedvezmények csak az adott mennyiségi küszöbértékek közti darabszámra érvényesek!
Például 26 licensz esetén 10 x 19 500 + 14 x 17 500 + 1 x 15 500 Ft.