Jogi nyilatkozat

A www.orseolo.hu honlapon található tartalom (különösen, de nem kizárólagosan: írások, grafikák, szövegelemek) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján a feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalom alá eső alkotásai, amelyekkel kapcsolatos mindennemű hasznosítási jogokkal az Orseolo.hu (továbbiakban: Jogtulajdonos) rendelkezik.

A jelen felhasználási feltételek be nem tartása, illetve bármilyen jogosulatlan felhasználás esetén a Jogtulajdonos az összes rendelkezésre álló jogérvényesítési eszközt igénybe veszi.

A Jogtulajdonos nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért.

Valkyrie CMS, Scylla Cog CMS, Kraken CRM, Kraken Cloud CRM, Phoenix EDM, Tower ERP Manager, Blackbird noSQL DB Engine, PiPass jelszókezelő, OMP ugrókódos autentikáció
A Valkyrie CMS rendszer, a Scylla Cog CMS rendszer, a Kraken Ügyvitel CRM vállalatirányítási rendszer, a Kraken Cloud Ügyvitel CRM vállalatirányítási rendszer, a Tower ERP Manager, a Phoenix EDM hírlevélküldő, a PiPass jelszókezelő, az OMP ugrókódos autentikáció valamint a Blackbird noSQL Database Engine rendszerek mindegyike Szegedi Zoltán kizárólagos szellemi termékét és szellemi julajdonát képező szoftverek.