Termékeim / ugrókódos autentikácio

OMP Password - ugrókódos beléptető rendszer webes felületekhez

Számomra alap és kiemelkedő fontosságú a biztonság, ezért a kiemelten fontos szoftvereimhez (és természetesen, amik ezt technikailag támogatják) egy 6 percenként változó random generált jelszavam is van. Minden általam fejlesztett weboldalhoz, ügyviteli rendszerhez, kamera rendszer webes felületéhez ezzel a beléptető rendszerrel férek hozzá.
Hasonló a Google Autentikátorhoz ám ennek algoritmusa nem közismert, nem csak számokat generál és egy jelszó 6 percig érvényes.

Az aktuális jelszó az OMP WebApp webes felületéről valamint Chrome kiegészítőből egy kattintással másolható, így a login oldalakon simán beilleszthető.

Telefonon natív Android kliens áll a rendelkezésre, ahol szintén egy koppintással vágólapra helyezhető az éppen aktuális jelszó.

Ha Ön is szeretne biztonságos belépést lehetővé tenni egyedi rendszerében, keressen bizalommal. Lehet szó akár webes technikáról, vagy desktop programról is, amennyiben van internet elérése, API-n keresztül azonosítható a felhasználó.

Az OMP rendszer megvásárolható és havi konstrukcióban - support támogatással - bérelhető is, és természetesen az Ön igényeire/cégére szabott adatok és design társulhat hozzá.

OMP WebApp